sobota, 26. december 2009

Božič etc.

Pa je minilo. Božič namreč. Čudovito. Fotoaparat je stal zraven in tako zelo želel ovekovečiti vse radosti, pa je na koncu vse drugo bilo bolj pomembno. In prav je tako. Smeh, pogovori, darila, hrana in svečke so krasili prejšnja dva dneva in neizmerno sem uživala.

Torbičke so tiste, ki sem jih šivala te decembrske dni in jih podarjala v dar.
Nekaj mi je ratalo, kolikor mi je za popolno začetnico pač lahko,
imam pa že ideje za nove podvige in upam, da se jih kmalu lotim.


To so moje čestitke, ki sem se jih lotila izdelovati na predbožični večer, idejo sem kajpada ukradla pri Pepermintu (hvalabogu za njene ideje, hihi). Žal jih letos ne bo dobilo toliko ljudi kot sem jih želela imeti v obsegu, pa vendarle...vesela sem, da nisem popolnoma prekinila tradicije.

Makaronasti srebrni angelčki, ki se jih nobeno leto ne morem nagledati (niso moja umetnija).
Obešam jih po celi smrekici, letos pa sem jih postavila tudi na stojalo za kekse in spodaj zložila še svoje čokoladno kokosove pinacolada kuglice (aka bivše rumove kroglice), ki sem jih posadila v super lepe mini papirčke, ki sem jih predčasno dobila v dar.

Na kaminu so se poleg neštetih voščilnic grele pomarančne lupinice...

...na mizi pa bohotili rožič in orehi, ki čakajo, da se jih pridno pospravi.

In ja, pri nas je Božiček prav zares hodil in tudi snežilo je, hihihihi
(tudi pri 15ih stopinjah je mogoče, če imamo domišlijo, kajneda?!).

7 komentarjev:

K pravi ...

zelo lepo izgleda vse skupaj. in torbice, kroglice~čestitke in vzdušje. :)

Mademoiselle pravi ...

JULIE!

Kapo dol! Navdušila si me z vsem! Prava umetnica si! In ne samo mene, vse okrog mene, ko sem jim pokazala tvoja čudovita dela. In dala si tudi meni misliti - opustila sem svoje umetniške ideje in kreativnost na stran in zdaj vem, da je bilo to, kar mi je manjkalo. Če bo kakršna zaobljuba padla v Novem letu ... bo ravno to - da spet obudim svoje umetniške žilice in ideje in da jih dejansko spravim v materialno obliko :)

Hvala za ideje, za čudovita darila in ponovno prižgano iskrico :)))

Julie pravi ...

Hvala katja :)
Hvala Mademoiselle! Pogumno naprej, mislim, da je res greh zanemariti tvojega izjemnega umetniškega daru, tako da ti želim, da se držiš te zaobljube :) In ni kaj, me veseli, če lahko prižigam iskrice...

Spela pravi ...

Vidim, da sem pozabila pustit občudojoč komentar. Sem že zadnjič občudovala tvoje praznične fotke.

Torbice so pa še blj kul, kot moje torbe. Mislim, ti si celo zadrgo šivala...to je meni še višja znanost :D Vsaka čast! :)

Čestitke so pa zanimive in izvirne...mogoče porabim idejo prihodnje leto :)

Julie pravi ...

Hvala Špela! ;) Ja, sem se lotila kar večjega zalogaja in sem še posebej ponosna nase :) Ti pa boš do tega tudi prišla, le pogumno naprej s svojimi mojstrovinami!

storyteller pravi ...

Julie, lahko postanem tvoja prijateljica do naslednjega Božiča?! Hehe Res krasne torbice in izvirna preobrazba kroglic ~ okraskov v čestitke :))) Luštno in lepo!

Nihljaj pravi ...

Zelo zelo lepe reči :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...