ponedeljek, 14. marec 2011

(moja) vabila

Ne vem, če sem že kdaj omenila, ampak, če bi lahko izbirala sanjsko službo, bi bila samostojna podjetnica (itak) in imela svoj salon/atelje/delavnico in ustvarjala vse kar rada ustvarjam in za to mastno kar dobro služila. Kul, ne? :) Haha, sanje na stran...
No, ampak če bi res lahko to počela, potem bi zagotovo imela tudi ful kul mašino in tiskala vabila (in podobne tiskane zadeve...). V preteklih mesecih sem jih pogledala precej precej in kar ne morem se naveličat...

Na BellaFigura sem našla veliko izvirnih in preprostih vabil... všeč mi je še posebej to, da lahko vidiš kako izgleda ko je natisnjeno (oziroma ''vgravirano'' v papir) - prečudovito!




Minted pa je še nekoliko večja zadeva in zajema tiskovine za širši spekter priložnosti, kjer se prav tako lahko topiš ob vseh luškanih zadevicah.





Ker so mi všeč predvsem vintage, simple in hkrati elegantne zadeve, sem se odločila, da bova pa midva imela točno nekaj v tem stilu (seveda se je tudi moj dragi odločal z menoj...ampak jaz sem podala predlogo in on je rekel ja, saj veste, kako to gre). Nastale so te kjut kockaste zadevice (spodaj)... eno bom kar uokvirila in dala na steno, ker so mi tako všeč. Nalepke pa so mi še ostale in me ima, da bi jih kar vsepovsod polepila.


Zasluga za izdelavo gre kolegu Simonu, ki se resnično spozna na te stvari in ve kaj dela (jeeej, hvala Simon!) :). Sedaj sem ponosna, da imam tudi jaz tako lepa vabila, ne samo tisti, ki živijo v tujini in imajo oh in sploh vse lepše kot mi tu. Ha!

3 komentarji:

iva pravi ...

Lepo! Veselim se s tabo!

Mojca pravi ...

breathtaking!

Saša pravi ...

lepa vabila imata, simpl in elegantna.
res lušno je vabilo s kozarcem in kresničkami.
drugače so pa meni od slovenskih vabil všeč nadjina vabila in tista od tinashe.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...