Pa so minili trije lepi trenutki za najino jedilno mizo. Prvi je bil, ko sem ta lep šopek nabrala. Drugi je bil, ko sva gostila Američana iz Mehike in jima postregla s slovensko kuhinjo (mimogrede, bila sta navdušena-točke zame:). Tretji pa je bil moj včerajšnji rojstni dan. To je eden tistih rojstnih dni, ko po otročje dekoriraš mizo, ko se po bež sedežni polije rdeče vino, ko si zelen od cigare, ko se s svojim partnerjem skregaš pri Activitiju, ko se igraš labirint s palčkami pri fondiju, ko imaš dve torti in dobiš dva omamna pilinga za telo in ko delaš brezvezne fotke, medtem ko se delaš, da si profesionalni fotograf (to nisem bila jaz). Bilo je (pre)luštno.
4 komentarji:
Luštno! Kaj si kuhala?
Hahaha, ko se polije rdeče vino bo bež blazini ... :D
Tenks stara, tenks! ;)
Zdaj veš za drugič - (malce) sem nerodna :)
Gourmet forever, kuhala sem: savinjski želodec na zaseki in črnem kruhu za hladno predjed, ajdovo kašo z gobicami za toplo predjed, za glavno jed pa kruhove cmoke in sirove štruklje z govejimi zrezki v omaki, plus solatka z bučnim oljem (po štajersko), sladica pa mešanica slovenskih sladic-prekmurska gibanica, blejska kremšnita,... :).
Mademoiselle, drugič dobiš flaško! ;)
Bere se odlično! Ne dvomim, da je tudi bilo...
Objavite komentar