nedelja, 15. januar 2012

Misija imposible: Kam na oddih?


Verjetno ste že kdaj doživeli, da se okrog tako fajn stvari kot je potovanje, lahko prav fino skregaš oz. sporečeš. Nisem si mislila, da bo izbira (poročnega) potovanja tako težka. En bi na zahod drugi na vzhod, en ceneje drugi dražje, en to drugi ono. Najboljše, da obkroživa kar cel svet, ha? Ko izbiraš kraj za oddih, se ti zdi svet premajhen, ko se moraš odločit pa prevelik.
Med ogledom vseh možnih hotelov, resortov, vil, plaž in atrakcij sem na hitro pokliknila 4 sličice iz spodnjega kolaža. Če jih gledaš preveč, dobiš sladkorno, depresijo, znižanje samozavesti itd itd., ker veš, da takšnih scenarijev v svojem lajfu ne boš nikoli doživel. Never mind, gremo dalje. 

1+2+3 | 4

Na vrhu seznama se zdaj odločava med Balijem in Sejšeli. Na mojem tretjem mestu je Mauritius, na njegovem Sant Lucia, Karibi. O nadaljnih krajih iz seznama raje ne bom.
Kakšni predlogi ali nasveti? :) Aja, potovala pa bi julija, ker prej nikakor ni možno. Vsi ti kraji so na srečo izvedljivi tudi za potovanja v času našega poletja.

5 komentarjev:

Vladuška pravi ...

Uf, tole pa ni moje področje. Čeprav sem prečesala že kar nekaj Evrope, kam drugam nisem potovala, zato bi ti težko kaj svetovala. Držim pesti, da se odlično odločita in da se bosta imela skrajno fino. Jaz pa se že veselim fotografij.

anita pravi ...

Vseeno kam bosta odšla. Vse omenjene destinacije so fantastinče in povsod se bosta imela lepo. Skupaj bosta, rada se imasta, pokrajina in okolica vredna raziskovanja, samo ne preveč ;) . In ne bo vsakodnevne rutine, obveznosti, ampak samo uživancija in easy life.
Khm, mene vleče na Bali, Mauritius in Karibe. No, kamorkoli bosta šla, bo fajn :) .

Gourmet forever pravi ...

Priporočam Azijo (čeprav je res, da nisem bila še niti Sejšelih, niti na Karibih) - ker jo moraš doživet!
Verjamem pa, da so povsod na svetu čarobni kotički in da se lahko imaš kjerkoli nepozabno!

Lidija pravi ...

S kakšnimi prijetnimi problemčki se ubadaš /ubadata!! ;)
Mene vleče na Bali in Karibe. Doma pa, od ne-eksotike navijam za Avstralijo! :)

Julie pravi ...

Hehe, hvala vsem za nasvete! :) Seveda so to sladki problemčki, ki si jih naredimo zato, da tisti veliki izgledajo manjši. ;) Ampak odločitev je padla - Bali it is! :) zdaj pa še samo odštevam do julija...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...