ponedeljek, 4. junij 2012

Osnutek stene z okvirji


Pa mi je uspelo! Narediti nek osnutek moje ''wall of frames'' ali po slovensko stene z okvirji. :) Kar nekaj časa sem izbirala 'temo', ki bi krasila takšno steno - torej, katere fotografije obesiti?
Najprej sem se navdušila nad fotkami, ki jih naredim na potovanjih, potem sem se spomnila, da veliko slik ali umetniško izdelanih 'slik' kupim na potovanju, potem pa sem zagledala veliko print fotko z najljubšimi rožami hortenzijami, ki sem jo takoj kupila in rekla, da jo hočem na tej steni....in odločila sem se vse to skombinirati! Ni bilo druge. Seveda sem že iz prve kupila premalo okvirjev in žebljev, zato pravim, da je to šele osnutek. Več pride kasneje. Ker gre za steno v pisarni (in hkrati moji 'delavnici'), se mi zdi tema več kot super.
Takšno steno je seveda zelo preprosto narediti. Prosta stena je seveda osnova, potem pa potrebujemo le še en star časopis, žebljičke in kladivo. Najprej vsem okvirjem naredimo dvojnike iz časopisa in si naredimo nekakšno skico na steni. Premetavamo sem in tja, dokler nismo zadovoljni. Lahko si pustimo nekaj prostora, če bomo v prihodnosti dodajali še kakšne fotke.























Na levi strani sta dve slikici od uličnega umetnika iz Mehike, ki slika dogodke, ljudi in okolico, kjer živi. Na sredini je moja najljubša fotka, ki sem jo naredila na potovanju po Floridi. Na desni je črno-bela (kao) narisana fotka Pariza. Seveda ni original narisana, pa vendar mi je zelo všeč. Steno krasita tudi dva print plakatka, ki sem ju našla na netu. Home sweet home in All you need is love.


Čeprav ni v središču, je to središčna fotka te stene - foto print fotka hortenzij v vintage stekleničkah. Kar zaljubila sem se vanjo, na prvi pogled. Letos sem eno vzcvetelo že videla in jo kar prilimala tu zraven! Komaj čakam, da se razbohotijo v svojem cvetu.
Pod to fotko je na levi mavčna slika iz Dalmacije, ročno narejena iz pravih kamenčkov in lesenih vratc. In še en print.


Torej, kaj pravite? Mi je osnutek nekako ratal?
Verjetno bo kar luštkano, ko bom dodala še kaj :)

4 komentarji:

Gourmet forever pravi ...

Jaz bi rekla, da ti je ratal v popolnosti! Zelo lepe so! In spomini s potovanj ti bodo lahko lepšali vsakdan;-)

Cinnamon and Thyme pravi ...

Se strinjam z Gourmetko :). Čudovito ti je uspelo. Všeč so mi ti mehki pasteli...krasno !! :)

Julie pravi ...

Hvala punci! Mislim, da je res luštno izpadlo :)

HRANDICA pravi ...

Fino je, da si ostala pri belih okvirjih, tako tudi tisti izdelki, ki niso fotografije ne izstopajo, ampak se zlijejo v celoto. Luštno.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...