ponedeljek, 25. junij 2012

Splača se...

Poznate tisti občutek, ko veste, da je vaš dopust še nekaj tednov proč, vi pa preprosto več ne morete? Ko se vam zdi, da vas stres (ali pa le vaša psiha) daje kar naprej in da že nervozno cepetate 'kdaj se bom že enkrat odpočila'? Obožujem podaljšane vikende in takrat se mi zdi vse mogoče. Tudi potovanje do srednje Dalmacije. Tri dni je namreč dovolj, da daš vse 4 od sebe in... Ja, morje je pravi kraj za to. Ok, glavni razlog je bil sicer moja prva obletnica poroke. Nisva želela velikega pompa okoli tega in ne vem kakšnega piknika, zato je bil tridnevni pobeg prava izbira. Marsikdo me je spraševal, če se mi za tri dni splača vozit dol...dddd, itak da se. Počivanje doma mi nikoli ne bi dalo takšne inekcije 'tistega kar ti lahko da samo morje'. Ah, kratko in sladko. In zdaj odštevam dneve do pravega dopusta. In do naslednje obletnice. :) Jupiii jej.















6 komentarjev:

Vladuška pravi ...

aaaaaaaa, super fotke, kakšna modrina. Kar izgubila sem se v njej in začutila piš vetra, ki nosi s seboj vonj po slanem in borovcih in začutila na brbončicah hlad piva, ki nikoli ni tako dober kot na morju. Seveda se je splačalo, pa še kako. Verjamem, da si si nabrala vsaj malo moči, da preživiš do pravega dopusta. Čestitke za obletnico.

Gourmet forever pravi ...

Po fotkah sodeč se je še kako splačalo! Čestitke tudi z moje strani! Kako hitro je minilo to prvo leto kaj?

helena pravi ...

Uh še kako se strinjam s teboj. 3 dni je čisto dovolj za odklop.... Če si doma, se v teh dneh ne spremeni kaj dosti, ponavadi je "rutina", če pa takole pobegneš, se ne moreš načuditi, kaj vse si v samo trej dneh doživel in kako je bilo fino....:):)
Čestitam za obletnico, fotke pa so prav mamljive za pobeg tja dol...

Unknown pravi ...

Oooohhhhh morje. Še čist malo, pa gremo tud mi. Krasne fotke!

Roxanna pravi ...

Za kaj takega se zmeraj splača vozit. :) Super sta se odločila. In čestitke za obletnico.

Bonbonček pravi ...

Prečudovite fotografije, res!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...