nedelja, 16. september 2012

Darilo

Pride čas, ko bi delal vse mogoče in pride čas, ko bi ležal, gledal v strop in se šel status 'zen' (ali kakorkoli se reče tisti nirvani, ko si uravnovešen na vseh možnih področjih). Jaz sem trenutno nekje v tem času, ko se je vame naselil nek zen duh pa ne vem točno kako naj to poznanstvo peljem tako da bova oba zadovoljna. Sliši se strašno zakomplicirano, a v okoliščinah v katerih sem, se mi zdi to čisto normalno.
 

Da, če se izrazim metaforično, prejela sva darilo, ki ga bova odvila čez par mesecev in bo samo najino celo življenje. :) Zavedam se, da se moje življenje popolnoma in za vedno spreminja (s poroko tega občutka po pravici nisem doživela), sedaj pa gre zares. Na začetku te grabi panika, da sto in eno stvar ne boš mogel početi, kaj šele zaužiti, ko pa se vate naseli imenovani zen trenutek...po pravici čisto paše držati noge v zrak, strmeti v strop, dremati, srkati čajček in brati knjigo. Vendar zato prihajajo trenutki, ko izgubljam svoj ustvarjalni navdih (čeprav ga hkrati zelo pogrešam!) ali pa se mi preprosto ne da skakati s fotičem po poljanah, travnikih itd. (Zato je tudi Barcelona ostala bolj kot ne na ne ravno oh in sploh zanimivih dvajsetih fotkah, ki nikakor niso za blog. Bo treba še kdaj tja :)
Hja, dragi moji, zatorej srčno upam, da čimprej dobim malček energije in navsezadnje pravega navdiha, da se pošteno lotim še svojih blogerskih zgodbic. In obljubim, da bo to karseda hitro in da ne bo samo o tej moji novi vlogi.

10 komentarjev:

Creatissimo pravi ...

Čestitam! In želim lepo popotovanje ter veselje, ko bo prišel tisti veliki trenutek :)!

Gourmet forever pravi ...

Iiiiii, čestitam! Naj se do odprtja darilce dobro razvija in naj te ta občutek največjega dara življenja osrečuje vsak dan posebej! To je res čudež življenja!

helena pravi ...

Čudovito darilo, ki te bo osrečevalo celo življenje! Čuvaj ga in neguj!

Brnistra pravi ...

Čestitke!
Sem ravno v enaki fazi kot ti in tudi jaz sem nekje po poti izgubila navdihe in motivacije za slike in še marsikaj...
ampak to bomo že nadoknadli ko se mali paketek odvije :)

Alja pravi ...

Vau!Čestitaaaam:)

Tamara pravi ...

Uaua čestitke. Najlepši meseci te čakajo. ;)

Kristina pravi ...

Čestitke!

Julie pravi ...

Hvala, hvala, hvala punce! <3 Čestitke vedno dobro denejo :)
@Brnistra...uživaj v vlogi tudi ti! Verjamem, da navdahnjeni trenutki za naju še pridejo :)

Cinnamon and Thyme pravi ...

Juhuuu, čestitke :). Dragoceno darilce za vse življenje, srečno vam želim! :)

Julie pravi ...

Hvalaaa Cinnamon and Thyme! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...