nedelja, 14. oktober 2012

Prišel je čas kraftanja

Ko je teden res beden, je ponavadi vikend super. Ok, to sem si zdaj zmislila, ampak ta teden je bilo pri meni res tako. Vikend se je začel s super darilci, s prijetnim družinskim druženjem in končal s pečenimi kostanji in nekaj urnim ustvarjanjem v moji ''delavnici''. Spet je prišel čas čajčkov in stiskanja pred kaminčkom. In spet imam malo več želje po urejanju doma :)
 
 
 
Darilce, ki sem ga prejela, je priromalo od simpatične mamice Valentine in njenega bloga Studio 13, kjer sem sodelovala pri projektu ''Craft it forward''. Super zadevica in še sila preprosta. Kot dobitnica moram projekt nadaljevat...prvih 5 blogerk, ki pusti komentar pod to objavo, dobi od mene darilce, ki ga moram ustvariti sama, nagrajenke pa potem nadaljujejo igro na svojem blogu.

 
Valentina mi je izpod svojih rok poslala čudovit limonadni akvarel, ki bo šel v okvirček in na mesto, kjer se bo barvno najbolj skladal z okoljem :). Razveselila sta me še dva čudovita ročno sešita pojštrčka, ki krasita mojo kuhinjo kot podlogi za vroče lonce. Heh, upam, da je to res njun namen in da se nisem zmotila. :) In da ne omenjam ročno napisanega pisma, katerega že sto let nisem prejela! Res hvala, res super luštkano, Valentina!
 
Blogerke, vabljene k zabavni, ustvarjalni in povezovalni igrici. Jaz že pridno razmišljam, kaj bom ustvarila, vaša naloga pa je le pustiti komentar.

11 komentarjev:

helena pravi ...

Oooo, tole je pa super in nadvse zanimivo. Ja, čajčkanje in kaminčkanje je prav prijetno...:):)

Gourmet forever pravi ...

Bere se zanimivo! Upam, da se sicer dobro počutiš in uživaš vsak trenutek;-)

Gourmet forever pravi ...

Jaz iz objektivnih razlogov ne morem sodelovati v igrici, sem samo komentirala. LP

Plutka. pravi ...

Karkoli boš ustvarila, bo zagotovo super lušno, zato se bom kar hitro pofočkala. ;)

Tedi pravi ...

To zimo bo čajčkanje in stiskanje ob kaminu verjetno še toliko bolj prijetno...glede na novico o darilu izpred nekaj časa.

Igrica izgleda izredno zabavna! :D

Pa mimogrede: Pohvale za blog.

Anja pravi ...

Objavo sem sicer videla šele danes, a sem opazila, da sta še dve "prosti mesti". Igrica zna bit zanimiva :)

Unknown pravi ...

hej, hej Julija, samo pomaham in pozdravim. Vesela da ti je darilce všeč in tista roza hišica in oblaček sta najbrž lahko tudi kod podstavek za vroč lonec, sicer pa sta mišljeni kot prijemalki in obenem kot dekoracija kuhinje.
Jaz se tudi veselim dolgih zimskih večerov in ja vedno bolj gledam okoli sebe, kaj vse bi bilo treba po hiši še postoriti.
A sem prav razumela iz prebranega, bo pri vaši hiši nov dužinski član??? Ne morem si pomagat, sem firbčna punca ;).

Julie pravi ...

Valentina, hvala za darilca še enkrat, in ja, sem pogruntala, da sta roza krpici lahko tudi podstavka-super kjut v glavnem :)
Da, dojenček prihaja, nov član, ki bo besedi družina sploh dal smisel :)

Julie pravi ...

Tedi in Tamara, pošljita svoje naslove na jmehurcki@gmail.com, da lahko pošljem nagradice :)

Maja Rotovnik pravi ...

Super projekt! Zdej pa, če se nisem uštela je še eno prosto mesto?
(če ni, potem raziskujem dalje, da se nekje pofockam) :D

Lp, Maja

Julie pravi ...

Mikstejp, projekt je res super, ampak žal si malček prepozna...tukaj sicer res še izgleda, da je eno prosto mesto, vendar sem v zadnjem napisanem postu novačila še za 1 mesto in se je kar pod tisti post pofočkala še ena blogerka. :/ Morda pa se boš pri kateri drugi blogerki uspela pravočasno pofočkat za isti projekt :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...