sreda, 25. september 2013

Popolni (čas za) zajtrk


Ponavadi se vsako naše jutro začne na enak način. Ljudje imamo radi rutino, opravila radi počnemo vedno v istem vrstnem redu in za njih porabimo približno enako časa. Jaz sem še posebej človek rutine in načrtov. Zdaj ko pa sem na porodniškem so mi všeč tudi jutra, ko imam čas, ko je sinko priden in lahko zajtrk nekoliko potegnem, na kakšno urico in nekaj. 


Danes sem si iz ostankov mase za skutni 'štrudl' naredila en tak okusen zajtrk. Ostalo jo je le za en majhen sufle lonček, torej kot nalašč za en solo zajtrk :). Dodala sem še domače (kislo) jabolko iz precej divje jablane tam pri gozdu, malo cimeta in jutro je bilo lepše. In ja, samo za tole majhno posodico sem grela celo pečico. In ker sem varčna in se mi je zdelo škoda, da pečica že navsezgodaj laufa, sem na hitro spacala še domačo granolo. Ker mi je ravno zmanjkalo kosmičev in ker si jo že od božiča naprej želim narediti tudi zase (takrat sem jo namreč podarjala za darilo, meni pa je ostalo le bore malo).


In tako sem ob pol devetih zjutraj šla vsa vesela v nov dan, ker sem ustvarjala že pri zajtrku, pa še celo zalogo zdravega prigrizka sem naredila. 2:0 zame! Jej! :)


Počasi se privajam na instagramiranje, toda še vedno uspem ujet le hrano in mojega otročička. Zakaj pri bogu se ne spomnim pofotkat vseh lepih stvari, ki jih vidim? Zakaj? Mi zna kdo povedat? :)

1 komentar:

Tamara Plut pravi ...

Hehe. Zadnji odstavek me je prav super nasmejal. :) Po slikcah se mi pa sline cedijo..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...