petek, 21. marec 2014

Ustvarjalni vihar, ki nima časa, da zavihra

O joj, kar ni me nikjer, kajne? Vem, da vedno govorim isto, ampak ne morem si več pomagat. :) Se mi zdi, da sploh več nimam časa za večino stvari (ta post je dva tedna čakal med osnutki). Še posebej pa ne za tiste, ki veselijo mene in ki bi jih jaz najraje počela. Četudi pridem iz službe že ob pol štirih, (če je sreča) se mi zdi dan prekratek. Treba je iti na zrak, pa pospravit vso kramo, ki se kar nenehno nabira sem in tja, pa kaj skuhat za zvečer, pa se igrat, pa odpravit spat, pa...ahh...ko se akcija umiri, samo še preklikam malo po netu sem in tja, preživim kakšno urico z možem in že se mi očke zapirajo. Glava polna vseh idej in želj, časa pa od nikoder. Vikend pa ni čisto nič boljši. Pomlad se prebuja, počnemo vse druge družinske stvari in res se imamo fino, ampak meni še kar manjka tisti majhen trenutek v dnevu, ko naredim kaj za dušo. :) Saj se tolažim, da je verjetno kar pri vseh mamicah tako, ha? Sicer občudujem tiste mamice, ki imajo po dva otroka in vsak drug dan objavijo kako super duper stvar na blogu, delajo dolge objave, s polno slikicami... tolažim se, da ne hodijo v službo, hehe. In da bo tudi pri meni kmalu spet prišlo ustvarjalno obdobje.


Nazadnje sem kaj konkretnega ustvarila za Matijev rojstni dan. Uspela mi je prva prava torta, ki je tudi izgledala lepo (glavno, da so bili bageri gor!), vse ostale dobrote pa niso tako lepo zgledale (sem obupna brizgalka cupcake-ov - kar poglejte na spodnji sliki), so pa bile odličnega okusa . :) Girlandice, ki sem jih šivala že dva tedna pred zabavo, sem seveda pozabila slikati.

In zdaj je že več kot mesec dni od tega, sinko je shodil, privajamo se na nov življenjski ritem, jaz pa imam v glavi ustvarjalni vihar in komaj čakam, da bom začela končala ustvarjati vse, kar se mi podi po glavi (veliko novega bo pri Julie's Bubbles, tudi za naše najmlajše fantke in punčke). Veliko je tega, samo čas potrebujem. En teden v samotni koči bi bil kar ok, hvala.

ps: In ja, s projektom 365 sem že sredi februarja obupala. Luzerka! :( Bom poskusila še kdaj drugič, zagotovo!

3 komentarji:

DB pravi ...

Glavno, da je domače. Super so, pa tudi torta!

Anita pravi ...

Pridejo taka in drugačna obdobja.
Je pa res fino, če si lahko utržeš kako uro ali dve zase in za ustvarjanje vsake kvatre.
Držim pesti, da čimprej.

Sandra - Navihančki pravi ...

Lepa tortica in ostalo!:) Domače tortice so itak najboljše:)

lp

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...