ponedeljek, 8. junij 2009

Me as a 'street fashion'?

Danes sta me dve deklici ustavili, zdrdrali nekaj vljudnostnih besed, ki jih niti nisem dobro razumela, in iz žepa potegnili fotoaparat...no, po tem sem sklepala, da me želita slikati. In sem dovolila. Naj bi bilo za nek projekt street fashion (ali pač nekaj takega). In jaz se samo lahko smejim. Jaz kot model za street fashion?? It must be the hair (imam namreč novo frizuro...frizer je v tem izpitnem obdobju afkors moral priti na vrsto)! Ali pa it must be moj vijolčen star pecikel. Ker sem se htela umaknit stran od te starine, pa sta rekli 'Ne, ne, kar s kolesom ostani. Tako luškano.' Ah no, kakorkoli. Niti slučajno nisem izgledala kot tiste fotke, ki jih poberejo v Londonu, Parizu in NY-u. Upsss, kaj pa če me bojo dali pod 'naj kiksi tega meseca?? Ok, upam, da ne no... No, vseeno ne bi imela nič proti, če bi imela oblečeno tele primerke tu spodaj....in bi me potem fotkali. Z veseljem bi se nastavla objektivu (no, sej sem se zdaj tud:P).
Malo ciscenje draftova 2


I learned to face another day...


Just 4 (gooood) items :D


For Anja♥Fran[<3]

Ok...lahko bi limala še na stotine sanjskih primerov. Ja, to sezono sem nora na kiklice in oblekce. A bi jih lahko prosim že enkrat začela nosit?!? (sama sebi govorim seveda) Jaa, bom! (sama sebi odgovarjam seveda)

6 komentarjev:

storyteller pravi ...

Ne bi z nami podelila styling, ki je bil izbran za street fashion? :) Priznam, da me firbec :P

Julie pravi ...

Hihi...pravzaprav ga zanalašč nisem želela opisati,ker se mi ni zdel nič posebnega, ampak če se je že izrazila želja... Po moje je izstopala bela majica z napisom 'Why don't YOU turn off the TV and come PLAY with me?', ki sega preko tazadnje, čez pa sem mela oblečen črn sako na en gumb, ki sega malo čez prsi (nekako se ne spomnim pravega fashion izraza za ta kos oblačila:P bolero?!). Pa seveda moja nova frizura in velika črna očala in velika pravokotna torba čez ramena, ki jo moram imeti zaradi praktičnosti pri vožnji z mojim viola kolesom :) Evo,upam, da je firbec potešen in da sem vsaj približno uspela opisati zadevo.

storyteller pravi ...

Kaj pa spodaj? Jeans? Temen? Kaj pa čevlji? Sliši se kot hud stajling. Majico bi si pa z veseljem sposodila! :)

Julie pravi ...

Ah moja pozabljiva glava..Ja,spodaj sem imela ozke temne kavbojke na 'čik' (ki so ponekod kao malo raztrgane in poflikane) in črne balerinke.
Ja,majica je res huda-včasih moram pazit kam jo oblečem, da kdo ne dojame narobe,hihi :P

storyteller pravi ...

+5! :) Ni čudno, da so te pofotkali :)))

PS: Smo mal preveč skromni, a?! ;)

Barbara pravi ...

Lepe kombinacije!:)
Ja, jaz sem tudi mnenja, da so to njegove najboljše slike:D! Pa hvala za lepe želje!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...