četrtek, 10. september 2009

Nov planer, novo 'leto'


Jesen je tukaj. Je je, brez dvoma. Samo barvno listje še pogrešam. Nov planer je tu, še diši po novem (in po mojem rojstnem dnevu). Uspela narisat črte in napisat dneve...kar vsako leto taaakoo rada počnem, pa se marsikdo sprašuje zakaj neki ne kupim tistega z ŽE napisanimi dnevi?! No, zdaj so se hvalabogu nekateri že na to navadili in mi začeli za darilo kupovat prazne, črtaste blokce. Hvala :). Pridno polnim svoje plane za prihajajoče 'za diplomo napisat in potovat' leto, ki bo tako polno, tako čudovito, tako noro. Čutim. Voham. Vem.


Zakaj se čisto vedno vsako leto nekje zmotim??
Na začetku si rečem 'Tokrat pa ne bom zasrala!'
Ampak ne...mora se mi zgoditi en avtomatski feler..
ker pač pozabim, da ima februar 28 dni in
veselo požvižgavam do pisanja 31. Smotka!
Tolažim se, da to zgleda bolj avtentično...kajne?

5 komentarjev:

Nihljaj pravi ...

Fajn ideja tole lastno zapisovanje datumov ... in napake ... super :)))

storyteller pravi ...

Zapisovanje datumov je vsekakor izvirno in avtentično :) Sama sem se enkrat spravila tak planerček naredit za prijateljico... sicer se je leto "štelo" od RD do RD :)

Julie pravi ...

Tak planerček je res luškan, tud fajn ga je delat ;)...sicer po kakem mesecu ni več tako lep, ker se mi ne da več lepo pisat in še samo čečkam. Pa tudi to vsako leto rečem, da se bom potrudila lepše pisati. Eh, včasih pač ne gre iz svoje kože.

Barbara pravi ...

Joj! Kako lep planer!:) Jaz imam podobnega majhnega in sprva v bistvu nisem vedela kaj naj notri pišem(kakor pri nobenem ne vem)! Lepi planerji so večinoma sladkorčki za oči kot pa kaj drugega!:)

Julie pravi ...

Alter muffin, res je. Tud sama imam ogromno drugih planerčkov in zveščičev, ampak takega koledarskega si pa še vseeno vsako leto nabavim :) Sicer pa sem začela tud druge uporabljat, škoda mi je, da ležijo na dnu predala. Če ne drugega, zapisujem ideje, potovalne sezname ali dnevne sanjarije :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...