sreda, 18. november 2009

Štumfki

Sonček še kar pridno sije. Ravno zato še ni čisto čas za tiste zimske cotke, ki sem jih dobra dva tedna nazaj že potegnila iz podstrešja. Ok, torej je še vedno čas za štumfke. Jeeej. To, da jih obožujem, verjetno že marsikdo ve. To, da jih redkokdaj oblečem, tudi. (čeprav se zadnje čase trudim in oblečem vsaj enkrat tedensko). Včasih, ko ni fotomodela in razloga za fotoshooting, svoje štumfke nahecaš, da pozirajo zate.



A kdo ugane kateri so moji najljubši? :)

4 komentarji:

Nihljaj pravi ...

Uf, seksi noge :)))

Tvoji najljubši pa so zadnji :P

Super fotke. Jaz obožujem žabe, ampak imam probleme s krili - ne najdem nič všečnega za ta letni čas in potem jih skrivam pod hlačami :(

Mademoiselle pravi ...

Wau, nore fotke! Jaz tud to obožujem, čim bolj odštekane štumfe, pa krilo ... ni ga lepšega, da ne rečem še udobnega ;)

hmm, vse so zanimive ampak jaz bi rekla, da so ti najljubše one črne, ko pod belimi čipkastimi ali pa one s pikami ... :) Sem prav uganila? :P

storyteller pravi ...

Luštni štumfki in luštne noge ;)

Najljubši?! Hmmm... Mogoče tisti vijolični karirasti :)))

Sem šla preštet svoje... jih je 22!! (kar se žab tiče, in v to številko niso vštete navadne najlonke ali pa navdne mrežaste). Ufff... Si nisem mislila, da jih je toliko. Koliko je šele tistih, ki so mi bile všeč, pa si jih nisem kupila. In ne, nism tisti tip osebe, ki bi kot najpomembnejši dodatek h oblačilom štela žabe. Ufff... groza! :P

Julie pravi ...

Hvala za komplimente glede mojih nog, čeprav jih seveda v puberteti nikakor nisem marala, štumfe pa sem bolj aktivno itak začela nositi...emmm...2 leti nazaj. Ja, zdaj mi je popolnoma vseeno kakšne noge imam, ampak bolj kakšne štumfe oblečem ;)

@storyteller: ti si pa prava zbirateljica (če že nisi fanica!:P). Lepa zbirka moram reči. In če ti to ni najpomembnejši dodatek, potem res ne vem kaj ti pa potem je,hihi ;)

Hja, glede najljubših je nekako najbolj pravilno ocenila Mademoiselle. sam bi skoraj rekla, da ne velja :P (ker me preveč pozna)

@N.: Ja, ti zeleni so mi bili dva tedna nazaj najljubši, ko sem z njimi ponosno paradirala po Ljubljani, zdaj pa mi je kar naenkrat nerodno si jih obleči. Hmmm... Aja, krilo se pa vedno najde! Kdor išče, ta najde (jaz sem ravno danes našla novo, vijolično krilo-mnjamsi:))

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...