torek, 2. marec 2010

Mornarsko

nautical

Ob prihajajoči pomladi smo spet pri novih cotkah. In mornarsko modra mi je letos blazno všeč! Podobno krilce temu sem nabavila že na zimskih razprodajah, modro belo pikčasto majico prejšnji teden, črtasto imam že od lani. Dve torbici sem prilimala zato, ker je dve pač treba imeti (oz. se nisem mogla odločiti katero bi imela raje), balerinke pa so mi itak nenormalno lepe (in ne, nimam jih še)! Verižico v stilu te zapestnice pa nestrpno čakam, da iz Krogličinega ateljeja priroma v moj nabiralnik. Letos bo res navtično poletje. Upam, da bom morja videla vsaj toliko kot letos snega.

5 komentarjev:

Nihljaj pravi ...

Uuu, Kroglica je končno zbasala rit na pošto (pardon moji lenobi!) in odposlala paket, tako da pričakuj svoj mornarski dodatek in poročaj, ali bo poletje zaradi njega še slajše ;)

P.s.: Je na elastičnem laksu, ampak previdno čez glavo :P

storyteller pravi ...

Luštno :) Čeprav "mornarsko" ni ravno moj stil... bi pa vzela balerinke, hvala :)

Julie pravi ...

Jeeej, verižica prispela, hvala Kroglica! ;) Super mi pristaja in se prilega. Sonček sonček pridi že!
Jaaa, balerinke so čudovite...bom nabavla takšne takoj, ko jih zagledam :)

Kaja M. pravi ...

Julie, tukaj v Barceloni je vse mornarsko. Kupila sem mornarske balerinke in mornarsko majico, v četrtek, ko dobim posebni obisk iz Slovenije (D. ;)) pa pride še mornarsko moder suknjič....

Julie pravi ...

O Kaja,supeeer! Si kar predstavljam kako cvetiš in uživaš. Res super. Tud jaz že pošteno čakam na mornasko porcijo-malo lepše vreme in malo več prostega časa.
Uživaj še naprej...vidim, da ti te dni ne bo šlo slabo s tako družbo ;)!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...