sreda, 24. marec 2010

Travel planner



Jeeej, včeraj sem kupila tale čudovit potovalni planerček. Znamko RylandPeters preprosto obožujem, čeprav je ta planer komaj druga stvar, ki sem si jo kupila od nje. Ampak včasih je dovolj, da hodiš kakšne stvari samo gledat...že tisto listanje polepša dan. Ko pri vsakem obrnjenem listu zavzdihneš in izdihneš en majhen tih in cvileč 'Uuaaauu'.
Brrr, res že komaj čakam, da začnem pakirat, ker se to res že predolgo vleče. Hoteli so plačani, avto je rentan, samo letalske družbe nekam prepogosto štrajkajo zadnje čase (bo treba kar molit začet, da se to neha). Kufra za 'ohinsploh' šopinge še nimam.  


Sem pa nabavila tole ekstra luškano, bombastično noro dobro stekleničko, ki se mi zdi ena (mojih) najboljših pridobitev zadnje čase. Seveda ni samo za potovanja, ker je praktična čisto vsak sleherni dan. Všeč mi je plastika iz katere so narejene, ki ne spušča tistih nekih nevarnih snovi, ki jih navadne plastenke začnejo kaj kmalu po prvi uporabi. Tudi madežev in vonja se ne navzame. Povrhu so pa še super šik in moderne, za tiste, ki damo nekaj na zdravo življenje in okolje. To je 'must have' za vse ljubitelje vode. Podarila sem jo tudi fantu, ki si je sam ne bi kupil nikoli, in je zdaj preprosto navdušen. Nad njo in vodo. In mano. Ker sem mu tako super stvar podarila. Jeeej :).

4 komentarji:

K pravi ...

imam aladdinovo termovko norwegian wood. nadvse luštna je inu praktična. tudi tole za vodo imam ugledano. (:

kam pa potuješ?

Julie pravi ...

Ja ja,kar nabavi, je the best. Ampak sem komaj zdaj ugotovila, da je 0,35 litra...hm...prve dni mi ni bilo jasno kako hitro popijem pol litra,haha.
Florida me čaka. Malo poletja že predčasno ;)

Mademoiselle pravi ...

Jeee, kako lep travel planer. Jaz tudi komaj čakam, da začnem izpolnjevat svojega! Pa lepljenje slikic, pa komentarji, ki so smešni samo tebi in ko jih prebereš, se spet spomniš tega dotičnega dogodka in se spet smejiš ko norc :D .. ja, ja to je super stvarca ;) Ko bo poln, a boš malo pokazala? :D

Steklenička za vodo - how GREEN thinking! Bravo! Meni že tudi preseda kupovanje plastenk. Moram se še samo naučit SPOMNIT jo vzet s sabo (ker jo napolnjeno doma vedno pozabim :/ ). Zelo ekološko, Julie, superca ;))

Julie pravi ...

M., veš da ti bom pokazala izpolnjen planner. Zato sem ga kupla, da bom naredla fini scrapbookec, ki ga bom kazala okoli :).
No, le hitro si še ti nabavi to flaško. Za zdravje in lepše okolje! Think green ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...