sreda, 10. avgust 2011

Details of my W day

Obljubo je treba držati, pravijo. Tega se poskušam držati tudi sama. Že takoj po poroki sem vam obljubila nekaj slikic, kajne? 
Naredila sem majhen izbor detajlov in samega izgleda, da si lahko predstavljate vzdušje in samo tematiko, ki sva si jo izbrala. Čim več stvari sem želela narediti tudi sama, kar mi je do neke mere uspelo. To, kar sam vložiš v dogodek kot je ta, da tisti pravi čar in osebnost...

Že od začetka sva vedela, da hočeva zabavo na prostem/pod šotorom, na štajerskem koncu. Ker se veliko vinsko izobražujeva, sva brez problemov takoj izbrala posestvo Dveri Pax v Jarenini, ki nama je bilo že dobro poznano. Boljšega ambienta, ki bi bil tako po najinem okusu, ne bi mogla izbrati. Star, razpadajoč grad, romantičen travnik z ribnikom, dolg kostanjev drevored in veliko vintage detajlov.

Dekoracijo šotora sem želela narediti sama in sem (tako kot sem to že parkrat povedala) izdelala na desetine pom-pomčkov (s pomočjo še drugih ženskih rok seveda:). Vendar jih je zaradi dežja v času dekoriranja veliko romalo v koš, tisti, ki pa so uspeli zdržati, so se mali ''skup potegnli''. Ampak ok, baje je bilo luštkano. Zame je ta projekt malce propadel... tudi zato, ker bi pom-pomčki morali viseti še po celotnem drevoredu. Potem so ga pač krasile samo home-made laternice (zadnja slika). Le-te bom enkrat še bližje poslikala in morda prikazala, kako se naredijo.
Vse sem si zamislila v temno rjavi, bež in beli kombinaciji, s pridihom alt roza barve, ki daje občutek romantike. Na srečo smo v šotoru uspeli dobiti bež tepih, pri cateringu pa temno rjave prte, prtičke in ostalo. Če bi si izbrala oranžno, bi bilo vse malce težje izvedljivo ;).



Cvetličarka me je takoj ''poštekala'' in vedela, kaj želim, zato tukaj nisem imela večjih težav. Izbrala sem dve glavni roži in barvi, vse ostalo je postorila ona. Bilo je briljantno. Brez prevelikih, oteženih šopkov, veliko zelenja, preprostih cvetlic, nešteto majhnih vazic in mini svečke. Zadetek v polno!
Skupaj z vabili smo natisnili še namizne številke, ki sem jih nato dala v luštne bele okvirčke za 0,99 €. Iz Ikee seveda. :)

Nista manjkali tudi violina in harmonika, v romantičnem stilu francoskih šansonov.


Tudi moj mož je bil s čokoladno rjavo obleko in bež telovnikom ter kravato v skladu s tematiko, hihi. Sama sem iskala čipkasto ne-čisto-belo obleko, ki bi bila karseda okusna in ne 'cenena' ali 'načičkana'.


Vse fotke sta posnela Miloš&Nataša Horvat. Čudovito delo sta opravila in fotke so resnično fantastične! Več fotk z ženinom in nevesto pa bosta verjetno objavila na njunem blogu. (:

9 komentarjev:

K pravi ...

zelo lepo, stajliš, personalizirano, tako kot mora biti! najbolj všeč so mi pa šopki in pa pompomčki.

in krasne fotke! :) še enkrat čestitam.

Gourmet forever pravi ...

Krasen koncept. Za kaj takšnega moraš imeti feeling in tebi ga očitno res ne manjka. Superca! Nataša in Miloš sta pa itak zakon - sta bila tudi na najini...

anita pravi ...

PSST,naredila sta mi lušte s slikami v soboto ;) .

Julie pravi ...

Najlepša hvala katja in Gourmet forever! Mi je v čast, če je tudi drugim všeč :)
Ja, fotke so res zakon....Anita, sem vesela, če vaju bodo opogumile :P

Lidija pravi ...

To pomeni, da bi bila moja kombinacija fuksije, oranžne in temno vijolične (barva jajčevca) neizvedljiva?! ;) Drugače pa, kot sem že rekla, dih-jemajoče-fotke!! :)

Mademoiselle pravi ...

Aaahh, res je bilo lepo :) Hrana, pijača, dekoracija, način sprejema, etc ... vse je bilo odlično :) :**

Cinnamon and Thyme pravi ...
Avtor je odstranil ta komentar.
Cinnamon and Thyme pravi ...

Teli zadnji mehurčki so krasni! Fotke čudovite, stajling celotne poroke popolnoma po mojem okusu :).

Srečno vama želim!!

Julie pravi ...

Hvala Lidija, Mademoiselle in Ana! :) Midva bi še kar enkrat ponovila!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...