petek, 20. april 2012

Pobeg

Ah, seveda...''stene z okvirji'' mi še ni ratalo naredit, niti kaj ekstra drugega. Vse se dogaja, le meni ni uspelo nič narediti. Ok, naredila sem sicer novo kolekcijo prstanov (ki se odlično podajo ob romantično pomladno vzdušje in srkanje najljubšega čaja na deževen popoldan) in dobila šivalni stroj. To je sicer ena res odlična novica, ker je bilo presenečenje in ker sem si ga res zelo želela. Sedaj mi šele ideje in misli švigajo sem ter tja! Saj ne vem, kdaj bom našla čas za vse kar želim ustvarit. Do nedelje počivam in uživam na kratkem izletku. Spet na Dunaj, ker se grem duševno izpopolnjevat z il divoti. V nedeljo pa sestavim strojček in sprobam, če ga znam upravljat. Pa naredim kolekcijo ali dve za Babushka boutique. In spet bom šla utrujena v nov teden :).
In ja, zapolnjen prostor na bloggerju me je totalno razkuril. Nisem še čisto uspela najti rešitve...vsaj dolgotrajno ne bom mogla rešiti zadeve, ker se mi res ne da vsake objave in fotke pregledovat in predelovat. Nekaj bom pogruntala, samo ne vem še kaj. Zaenkrat mi je uspelo narediti še tole objavo, za naprej pa...
Lep vikend vam želim!

četrtek, 19. april 2012

Rabim pomoč

Drage blogerke, rabim vašo pomoč!
Ob želji po novi objavi mi je dragi gugl napisal tole :
''Žal vam je zmanjkalo prostora. Kupite dodaten prostor za shranjevanje.
Fotografije so shranjene v računu Spletnih albumov Picasa in so vključene v vaš 1 GB brezplačni prostor za shranjevanje fotografij. Dodatni prostor za shranjevanje, ki ga kupite, lahko uporabljate v številnih Googlovih izdelkih. To je dodaten prostor k vašemu brezplačnemu prostoru za shranjevanje.''

A se je komu že to zgodilo? Sem očitno živela v zmoti, da je gugl neomejeno velik :(  Lahko mi tudi svetujete, kako najenostavneje pridem na kak drug blogerski prostor...

Vesela bom vsake vaše informacije. Že vnaprej hvala!

sobota, 14. april 2012

Wall of frames

Za ta vikend (ali naslednji) imam v planu narediti ''wall of frames'' ali po slovensko ''steno z okvirji''. Eno majhno že imam v dnevni sobi, sedaj je na vrsti še pisarna/delavnica. Poročam, kako mi bo uspelo! Pa vi, imate kakšno takšno steno doma?





Photos via Pinterest

torek, 10. april 2012

I N N A

Inna je ime nastalo iz Ines in Sabina. Moja mami in moja sestra in njuno ime za kozmetični salon. Mami je na novi lepotilni poti že dve leti, sestra se ji je z navdušenjem pridružila letos. Skupaj z nasmehom ustvarjata lepoto (kot jaz temu pravim). Vesela sem zanju. In ponosna, seveda (še posebej na mamine nežne roke in sestrino ustvarjanje čarovnij pri ličenju).



Najdete ju na novo nastali FB strani.

nedelja, 8. april 2012

Pisan(kin) dan


Imejte lep praznični dan!
Pridno papajte in se zabavajte v krogu najdražjih in bedite dolgo v noč,
saj smo v ponedeljek še vedno doma.
How cool is that? ;)

sobota, 7. april 2012

Rabutanje cvetja

Ne vem, če me je kdaj dež oz. slabo vreme tako razveselilo kot te dni! Lenarjenje in počivanje v nedogled, brez slabe vesti, da se je treba gibati in loviti vitamin d v sončnih žarkih... Samo najljubša hrana (beri: potičke, čokoladke in ostale sladkosti :P), poležavanje pred kaminom in dobrimi filmi, poslušati glasbo, brati, ... Še preden pa sem se podala temu lenarjenju naproti, sem včeraj s svojim možem opravila rabutanje cvetja in zelenja za okrasitev najine hiške. Tudi tu nisem imela preveč slabe vesti, saj so me cvetoče drevice pozdravljale na vsakem koraku...pa itak je isto ali rabutaš sadje ali cvetje iz katerega bo sadje nastalo (hihi). Prav lepo je bilo poskakovati po deževnem travniku in kot rdeča kapica nabirati ''rožice''. In ja, tudi v dežju rožice izgledajo lepo.











četrtek, 5. april 2012

J.B. & B.B.


Če ste iz Ljubljane ali se boste le mudili tam okrog, si lahko izdelke Julie's Bubbles ogledate v ekstra super luštni vintage trgovinici Babushka Boutique (kjer se drugače prodajajo izdelki še od drugih super ustvarjalcev). Sedaj si jih končno lahko ogledate tudi v živo :) Čakajo vas broške, same nove ogrlice, prstani, pa tudi voščilnice in razglednice.  Vesela bom vaših odzivov.

ponedeljek, 2. april 2012

That's what you can call COLORS


Včeraj sem govorila o črno-belem svetu, danes so me prevzele barve. Že dopoldan sem odkrila popolno spletno stran in cel dan sem razmišljala o tem, kako bom zvečer brskala po njej. Če slučajno prenavljate stanovanje, na novo belite stene, iščete barvno kombinacijo za nov spomladanski videz ali imate le radi barve, potem si morate nujno ogledati Design Seeds. Že ob fotkah se ti cedijo sline, potem pa pogledaš še vse te luštne barvne kombinacije, ki se skrivajo na eni sami fotki. Božansko!









Nekako so me najbolj prevzeli viola toni in soft kombinacije, kot so tele v klobčiču zgoraj.
Avtorica Jessica izdaja tudi knjige o barvnih kombinacijah in piše blog. Mislim, da se boste čisto strinjali, da njena stran lahko ob vsakem trenutku polepša dan.

nedelja, 1. april 2012

Črno-bel svet

Se vam kdaj zdi, da ste kronično utrujeni? Hjoj, nisem si mislila, da bom se kdaj morala voziti v službo čez pol države, se vstajati sredi noči, prosti čas preživeti v avtu. U-tru-ja-jo-če. Časi niso rožnati, ampak tudi življenje ni, zato čakamo na boljše čase a ne? :) Nisem še imela časa pofotkati novega cvetočega drevja, zato nekoliko starejše črno-bele fotke. Pogrešam sproščeno sprehajanje po novo obiskanem mestu in početi sproščene stvari...še vedno izbiram, kam bi ga popihala za prvomajske. Nekam bo treba.
Na blogu se nisem uspela niti pohvaliti, da je o mojih mehurčkih bil napisan mini članek v reviji Lisa...vesela sem, da se lahko zatečem v svoje mehurčke in za kratek čas pozabim na vsakodnevne črno-bele skrbi. Čakam na barvno mavrico, kar pomeni, da mora biti malo dežja, da bo potem sijalo sonce.



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...