petek, 20. april 2012

Pobeg

Ah, seveda...''stene z okvirji'' mi še ni ratalo naredit, niti kaj ekstra drugega. Vse se dogaja, le meni ni uspelo nič narediti. Ok, naredila sem sicer novo kolekcijo prstanov (ki se odlično podajo ob romantično pomladno vzdušje in srkanje najljubšega čaja na deževen popoldan) in dobila šivalni stroj. To je sicer ena res odlična novica, ker je bilo presenečenje in ker sem si ga res zelo želela. Sedaj mi šele ideje in misli švigajo sem ter tja! Saj ne vem, kdaj bom našla čas za vse kar želim ustvarit. Do nedelje počivam in uživam na kratkem izletku. Spet na Dunaj, ker se grem duševno izpopolnjevat z il divoti. V nedeljo pa sestavim strojček in sprobam, če ga znam upravljat. Pa naredim kolekcijo ali dve za Babushka boutique. In spet bom šla utrujena v nov teden :).
In ja, zapolnjen prostor na bloggerju me je totalno razkuril. Nisem še čisto uspela najti rešitve...vsaj dolgotrajno ne bom mogla rešiti zadeve, ker se mi res ne da vsake objave in fotke pregledovat in predelovat. Nekaj bom pogruntala, samo ne vem še kaj. Zaenkrat mi je uspelo narediti še tole objavo, za naprej pa...
Lep vikend vam želim!

4 komentarji:

Vladuška pravi ...

Ti kar verjamem, da se ti ne da spreminjat resolucije vseh fotografij. Glede domene pa ne vem, če bi kaj rešila. Pa glede na zastonjke ponudbe blogov, ti je to dodaten strošek. Domena ti je bolj interesantna za spletne strani. Čeprav verjetno pride prav tudi za blog. Vendar bodi tudi tam pazljiva, kaj ti ponudniki nudijo, koliko prostora. Težko ti kaj pomagam :( Rada pritem k tebi na obisk in si spočijem oči na tvojih fotografijah.

HRANDICA pravi ...

Prstanček je videti krasen, sploh s tistim malim cvetkom. Veliko sreče s šivalnim strojem in blogerjem.

Kristina pravi ...

Prstančke sem videla v Babushki in so res čudoviti. Rumen mi je sploh padel v oči. Žal jih ne nosim. Sploh ne. Broško bi pa imela ;)

Julie pravi ...

Hvala Vladuška za toliko nasvetov! Zaenkrat sem zmanjšala kar nekaj fotk in upam, da bo nekaj časa mir...s časom pa bom pogruntala kaj novega :)
Hrandica, hvala! Sreča na koncu nekako le pride :)
Kristina, hvala! Ni vsak za vse seveda, broške bodo pa skoz kakšne nove, morda pa še kak giveaway v kratkem-pssst ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...