sreda, 23. maj 2012

Poletje v zlatu

photos: by Pinterest

Zlata barva ni samo za novoletne zabave. Vedno bolj mi je všeč in od vsepovsod mi sporoča, da je sprejemljiva tudi za poletje. Kot luštna clutch torbica, kos nakita, piknik košarica ali bleščice na nohtih. Naj se to poletje sveti! Dobesedno. ;)

sobota, 12. maj 2012

Ura teče, nič ne reče


foto: 1| 2 + 3

Ko 4 ure na dan preživiš v avtu (ko se voziš v službo in ne prostovoljno, se razume), začneš neizmerno ceniti svoj prosti čas in čas nasploh. Ste se kdaj vprašali, koliko časa porabite za določeno stvar? In se vprašate ali je tega časa zares vredna? Nekatere so, nekatere čisto zares niso.
Živim za vikende in za tistih 15 minut, ko morda prej pridem domov. Vsak vikend/teden si delam sezname: več spi, bolj pospravi hišo (da bo drugi vikend manj za delat), več se smej, več športaj, več se zabavaj, več ustvarjaj. Seveda se teden prehitro obrne, vikend je prekratek za vse in seznam se daljša in daljša. Premalo spanja, premalo gibanja, premalo druženja, premalo vsega... Seveda sem hvaležna za to, da sploh imam službo, vendar počasi bo tole kar 'tu mač'. Ljudje, ki tega ne izkusijo, težko razumejo nenehno utrujenost in željo po 'iti spati ob devetih'. Tudi sama si želim, da bi zmogla še kaj več, vendar telo mi ne da. Hvalabogu se bliža poletje in dopust (!), morebiti tudi moj službeni premik bližje domu. Upam, da se vsi okoli mene zavedajo, da to stanje ni izgovor, ampak dejstvo :)
Ampak: The best is yet to come! Ta rek si zasluži prvo in edino mesto na seznamu.

sobota, 5. maj 2012

Rumena + vijolična



Vedno bolj so mi všeč kontrastne oz nasprotne si barvne kombinacije. Ste se kdaj vprašali, če v naravi obstaja kombinacije vijolične in rumene? No, jaz sem se in potem ugotovila, da to kombinacijo najdemo pri mačehah in žafrančkih. Recimo. Pa še kje verjetno. Potem sem malo raziskovala in ugotovila, da ti dve barvici odlično pašeta skupaj. Malo otkačen outfit, ampak tako kul! Pa tudi domovanje v teh barvah se mi ne zdi slaba izbira (ampak ne ravno za moj (beli) domek :). Kako pa se vam zdi?  

(foto: Pinterest)

četrtek, 3. maj 2012

Polka dot in mini vrtnice


6 prostih dni je bilo ravno dovolj, da sem nadoknadila prikrajšan spanec. In počistila hišo. Bloganje, in vse kar spada zraven, se mi je za par dni malo ''zagablo'' in sem protestirala (čeprav sem si večinoma sama kriva-i know!). Nič fotk, nič dodatnega ustvarjanja (kar nima zveze z mojimi mehurčki). Vseeno sem uspela zalaufat svojo novo omenjeno šivalno mašinco! :) Ustvarila sem en luštkan moder polka dot tekaček za jedilno mizo in skrajšala zavesice z mini vrtnicami, ki so končno dale končno podobo najini spalnici oz. postelji. Veri romantiš izgleda vse skupaj, kajneda?!


Ok, vidim, da sem vseeno nekaj ustvarjala, torej protest ni bil ravno uspešen...ah šment.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...