sreda, 6. marec 2013

(moje) Novo življenje


V naročju mi leži štručka, ki nas je s svojim prihodom na svet razveselila dva tedna prej. V trenutku se je naše življenje spremenilo, življenjske vloge so kar naenkrat postale silno resne in zavedanje, da se ti je življenje spremenilo za vedno, te nekako plaši in osrečuje obenem. Lepo nam je. Vlogo mamice sem z veseljem sprejela, vse dejansko sprejmeš tako naravno in sproščeno ter uvidiš, da se to v tebi skriva od vedno in le čaka svoj trenutek, da vznikne. Spanec in frizerja sicer že pošteno pogrešam, a sem strpna :) Z veseljem opazujem, kako se moj blontnek vsak dan lepo redi, kako me vsak dan več gleda in kako uživa, ko se zjutraj pocartava ob sončnem vzhodu.
Sprašujem se, koliko bo kaj časa za moj dragi blog, ustvarjanje, fotkanje in vse drugo. Skozi življenje tega bloga sem se precej spreminjala...tako osebnostno kot tudi v stilu življenja, od sanjave študentke sem postala žena, gospodinja in mamica. Kako bo vnaprej, ne morem vedeti, a upam da bom z vami še naprej...nekoč upam, da tudi na novem in osveženem blogerskem mestu. :)

10 komentarjev:

Gourmet forever pravi ...

Čestitke Julija! Bodite zdravi, vse ostalo bo prišlo samo od sebe! Točno tako je, kot pišeš - zavedanje, da noben vdih ne bo nikoli več tako brezskrben kot je bil je res po eni strani tako zaskrbljujoče, novo, strašljivo - a pogled na štručko te takoj izpopolni - čudež, ki je rastel v tebi, ki si ga ustavlil skupaj z najdražjim - neprecenljivo - čudež narave, čudež življenja.
Uživajte!

petra. pravi ...

Iskrene čestitke! Lepo se cartajte še naprej in bodite zdravi in veseli! :)

Coprnije pravi ...

časa bo za vse, samo drugače bo razporejen in malček bo imel absolutno prednost. :)
je pa lušno biti mama :)

Urška Sem pravi ...

Čestitke!!! Naj vam bo lepo ❤

mtka uri pravi ...

čudovita novica. vse najlepše. veliko objemov in zrenja oči ...

Plutka. pravi ...

Čestitke, čestitke, čestitke. Najlepše obdobje je pred tabo!
(In še malo neumesno.. Pokukaj na moj blog. ;))

Roxanna pravi ...

Wiiii, kako lepo. Sem ze kukala, kdaj bo ta objava. :) Iskrene cestitke!

Vladuška pravi ...

Čestitke in uživajte v skupnih trenutkih. Sem pa prepričana, da nas boš še vedno razveseljevala s svojimi objavami in čudovitimi fotografijami :)

Julie pravi ...

Punce, hvala hvala hvala za takšne lepe besede in želje! Imamo se čudovito :)

Cinnamon and Thyme pravi ...

Čestitke, Julija :). Lepo se imate :).

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...