torek, 9. julij 2013

Šopek mehurčkov

Čeprav sem tudi pri svojih 'mehurčkih' na daljšem (porodniškem) dopustu, se lotim dela, ko gre za vaše želje. Vedno mi je v veselje, ko nekdo v poplavi vseh možnih izdelkov (industrijskih ali ročno izdelanih) izbere prav mojega. V še večje veselje in čast pa mi je, ko si nekdo po svoji želji zamisli izdelek, ki mi ga zaupa v izdelavo in mu lahko z njim uresničim košček majhnih sanj o lepih stvareh.
Za poroke sem do zdaj že naredila kak izdelek, a največji izziv do zdaj mi je postavila bodoča nevesta Maja (sedaj že mladoporočenka:), ko si je zaželela šopek iz mojih rožic. Šopek, ki bo ostal za spomin in bo večen. Dokler ga ne uniči zob časa ali otroška roka, hehe. Za razmere v katerih trenutno živim, sem ga naredila v zame rekordnem času, res pa je, da sem imela srečo z materialom. Še sama sem bila presenečena nad končnim rezultatom, saj si nisem mislila, da bo šopek tako prisrčen. Kaj pravite? :)





6 komentarjev:

Bonbonček pravi ...

Čudovit šopek!

Martina pravi ...

Z veseljem bom še v prihodnje kukala k tebi. Krasen blog in fotografije. Šopek je pa čudovit. Tako unikaten, tako poseben.

Urska G. pravi ...

Če bi se še enkrat možila, bi definitivno pri tebi naročila šopek :).

mtka uri pravi ...

tako zelo nežen.

Vladuška pravi ...

Svetovn je in odlicna ideja namesto pravih roz. Zelo lepo si ga naredila.

Julie pravi ...

Iiii, hvala vsem! :) Me veseli, da vam je všeč...upam, da še kdaj naredim kakšnega!
@Urška G. - uuu, mi je v veliko čast, da bi izbrala mojega! Hvala!*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...