sobota, 28. september 2013

Jesenski giveaway

Že čutite jesen v zraku? Že diši in se bohoti z vsemi svojimi čari. Začne se z rumenimi listi, dolgimi jaknicami, kostanji in grozdjem. Jesen je čudovita za vse nove začetke in ustvarjanja v kuhinji ali na prostem.

foto
Še dobro, da so nam razni ustvarjalci in oblikovalci pri Dom in stil-u ponovno ponudili brezplačno, čudovito in kvalitetno e-revijo Jesen 2013. Julijinimehurčki so z Dom in stilom že sodelovali in tokrat je na vidiku ponovno ena super skupna zadevica. Giveaway darilček! Super, ne?

foto
Prelistajte revijo Jesen 2013 in v komentar zapišite, kaj vam je v tej številki NAJBOLJ VŠEČ ali kaj morda POGREŠATE in bi si želeli videti v naslednji številki.
Nekoga izmed vas bom izžrebala in v dar bo prejel set podstavkov za kozarce, ki jih je oblikovala Teja ideja.
Časa imate do petka 4.10. 2013!

11 komentarjev:

Bonbonček pravi ...

Redno prebiram revijo Dom in stil. Najbolj me navdihnejo prelepe fotografije. V tej številki so mi všeč kavni recepti in pa nasveti za urejanje delovne mize.
Z veseljem sodelujem v nagradni igri.
lp

Leni pravi ...

Krasno je vse, prav gotovo pa vse v zvezi s kavico in krasni recept za pastirsko pito. Ne bi se branila tudi vožnje z old green tractor.:) Najbolj pogrešam ideje za ustvarjanje z najmlajšimi. Ampak to še pride, kajne? ;)

Ksenija

mtka uri pravi ...

vsako fotko gledam ene pet minut. in se ne morem nacuditi kako neverjetno dobre so. najbolj pa mi je vsec pobeg od ponorelega sveta. tudi jaz bi danes usla malo ... vse lepo ti zelim, Julija.

Unknown pravi ...

Všeč mi je celoten izgled revije, z veseljem jo prelistam. Zanimive so kakšne ideje, kako popestriti naše stanovanje z doma izdelanimi predmeti. :)

katja Uršič pravi ...

Pozdravljena!

Revijo Dom in stil preberem vedno z užitkom, saj je polna neverjetnih slik, ki te ponesejo v fantazijske svetove. Iz te številke mi je najbolj ostal v spominu članek z naslovom Gozd, ki prikazuje piknik v gozdu (slikco pa si objavila tudi ti v tej objavi). Članek v celoti mi je bil zelo navdihujoč, jedi na sliki pa te kar vabijo k pripravi. Tudi sama poznam lep gozdni kotiček v svoji vasi in zna se zgoditi, da bom tam v kratkem naredila kakšen piknik zase in sestro, da uloviva še zadnje jesenske sončne žarke. :)

Prijazen pozdrav, Katja Uršič

Urška pravi ...

Hm,Dom in stil ima vsako številko super, z vsemi članki po vrsti :) v tej številki pa bi lahko rekla, da sta mi res izstopali rubriki o tem, kako popestrimo oz. polepšamo svojo pisalno mizo in pa rubrika Gozd. :)

Bojana pravi ...

Všeč so mi fotografije, ideje, ki so dokaj enostavne, recepti in predstavitve določenih dejavnosti. Pa tudi to, da so nekako tematsko obarvane (npr. zadnja revija - jesen, čarovnice). Mogoče bi predstavili tudi kako začeti ustvarjati z določenim materialom (recimo, slikanje na svilo, ali steklo, ali s fimo maso)- čeprav slednje bolj mogoče spada v ustvarjalne delavnice trgovin z materialom. Drugače pa super, barvita in držite se tega še naprej.

Katra Črep pravi ...

Revijo Dom in stil vedno z užitkom preberem :)

Tokrat mi je bil najbolj všeč pobeg v gozd in retro piknik :)

Rada imam fotoreportaže z recepti :) Zelo rada pa prebiram tudi arhitekturne prispevke.

Mogoče pa se vam kot ljubiteljska slaščičarka in bodoča arhitektka tudi kdaj pridružim pri soustvarjanju :)

http://mmmuffinsandcompany.blogspot.com/

Leni pravi ...
Avtor je odstranil ta komentar.
Sanja pravi ...

Tokrat so mi najbolj všeč ideje za popestritev delovnih miz in lučke :)
V naslednji številki pa bi lahko bilo kaj na temo čajev in kostanja :)

Sara Rupnik Mihelčič pravi ...

Da ujamem še zadnje minute ....
Zelo rada bi imela tak vrt pred svojo pisarno, še raje za svojo hišo :) Bajbolje pa me je tokrat navdušil Pobeg od ponorelega sveta.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...