četrtek, 19. september 2013

Pletene živalice na glavi


Čas nas je spet prehitel, poletje je odbrzelo mimo in spet se spogledujemo s plaščki, škornji in kapami. Ampak letos je veselje še večje, ker moram s kapicami odeti tudi svojega malčka. Na Etsyju sem našla ustvarjalko, ki izdeluje krasne pletenine na zgornjih slikcah. Za stopit luštne so, ne? 
A veste morda za koga, ki kaj takšnega izdeluje tudi pri nas? Raje kupim slovensko :) Pomagajte mi s predlogi, linki, če pa sami izdelujete kaj takšnega, pa mi le povejte. 
Komaj čakam predloge!
Uživajte jesen!

4 komentarji:

Plutka. pravi ...

Uuu, jaz jih tudi že nekaj časa občudujem. Pa še ne vem ali bi se jih lotila. Trenutno so na spisku "navadne" živalske kapice. Sicer tudi te ne izgledajo preveč zahtevne, samo pri nas je kar težko dobiti tako fino, debelo volno.. Nisem pa še nikjer zasledila, da bi to kdo kvačkal/štrikal. Če se bom lotila in mi bo uspelo, sporočim. ;)

Anita pravi ...

Tudi jaz se že nekaj časa poigravam z idejo, da bi kaj takega skvačkala.

Kako zelo bi se ti pa mudilo?
Ni nujno, da bi bilo že v prvem poskusu tako kjut, pa res je v slo dobiti dobro pa še lepo volno.

Julie pravi ...

Tamara, sej bi tudi s tanjšo volno izgledale super, ali ne? Kar sporoči, če ti rata :)
Anita, vesela bi bila, če že to zimo dobim, če ne pa vsaj naslednjo :)

Anita pravi ...

Živijo,
evo sem poskusila. Nisem še našla kakega modela, ki bi bil pripravljen imeti kapuco na glavi dovolj dolgo, da bi ga fotografirala. Izgleda pa nekako takole. http://anitkakvacka.blogspot.com/2013/10/kapuca-sal-kuza.html

Naj bi bil kuža. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...