sobota, 09. november 2013

Insta jesen


Ta jesen je prečudovita. Ne vem, kako je na vaših koncih, ampak Štajerska se je prav kopala v soncu, rjavo zlatih barvah, čudovitih meglicah in toplih jutrih. Uživali smo sto na uro. Sicer se mi zdi, da je prehitro minila, ampak ok. Fotoaparat je bil na kratki posoji in potem je telefon fotkal lepote narave. Instagramiranje mi gre vedno bolje od rok, ampak preveč časa porabim zanj. Sto let rabim preden se odločim za najljubšo ureditev, potem pa ga še mimo pihnem z vsemi temi okvirji, ki nikakor ne pašejo skupaj. Ok, malo se mi je mudilo, želela pa sem na hitro nekaj objavit na blogu. :) Morda izgleda, da nič ne ustvarjam, ampak v ozadju v bistvu zelo dosti ustvarjam! Uredila sem si ovitek za telefon. Hehe, ok, to je nastalo mimogrede. Glavno ustvarjanje se imenuje moja nova spletna stran! Jaaa, nek zametek in začetek je končno tukaj. Nisem se še odločila za svojo domeno, ampak nek prostor z vsem na kupu pa le bo. Potem pa naprej :) Kmalu vam razkrijem, kako izgleda.
Hkrati vam prišepnem, da se bo v Mariboru odvijal božični sejem, zato ustvarjalci bodite na preži. Takoj, ko bo uradno izšlo na plano kako in kaj, vam sporočim. 
Hja, na spletni strani Dom in stil pa najdete tudi intervju z mano, o mojem blogu in mojih mehurčkih. Če vas slučajno zanima o meni še kaj več. ;)

1 komentar:

Vladuška pravi ...

Prebrala intervju in zelo mi je bil vsec in lepo je tudi takole spoznavati druge. Uzivaj se nadalje v jeseni.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...