petek, 23. julij 2010

Zara Home

Uradno in nepreklicno je, da sem na novo zaljubljena. V Zara Home! Z njo sem se prvič srečala lani v Amsterdamu in potem malce pozabila nanjo. Sedaj, ko pa aktivno urejam svoj novi (!) dom(ek), pa sem se takoj spomnila nanjo. Poiskala sem njeno online-shop stran in se mi je hotelo zmešati (ponovno). Že ko sem videla napis ''Sale'', sem začela divje klikati od enega do drugega izdelka. Po dolgem razmisleku in branju pogojev poslovanja pa sem se odločila, da rajem skočim do meni najbližje trgovine - v Italijo. In to sta bili najlepši dve urici tistega vikenda.
Sicer sem bila presenečena, da v Avstriji ta trgovina sploh ne obstaja, v Italiji jih imajo 23, v Španiji pa preko 200 (to se sicer ni za čuditi). Po moje jih bi lahko malo bolj razporedili po Evropi. Cene so se mi najprej zdele malce višje, na razprodajah so se mi zdele ultra nizke, ko pa sem začela primerjati cene krožnikov v Ikei in brisač v Merkurju, sem videla, da zadeve sploh niso tako zasoljene. Prav gotovo se tja še vrnem. Z veeeliiikiiim veseljem! Več fotk pride, ko bodo zadeve stale na svojem mestu ;).


(turkizna skodelica za pitje čaja v dvoje)

(posodica za milo in turkizna skodelica drugič)

(stekleni vrč za mleko ali ledeni čaj)

(ročaji za garderobno omaro)


3 komentarji:

Mademoiselle pravi ...

Ja, ja, ZARA HOME je kar ok, samo, ko ni znižanj, je (pre)draga za to, kar ponujajo. Saj imajo res lepe stvari, ampak da bi si opremil ves dom z ZH, ... brankrotiraš in je popolnoma brezveze, ker se da dobit ful lepih stvari iz drugih, veliko cenejših trgovin.
Seveda, kakšnega lepega krožnika, skodelice pa se ne branim, če je res prisrčna ;)
Mislim, da je svoj (bodoči) dom(ek) fenomenalno okraševat in dopolnjevat, pa če je to z ZH, Ikea, Mercator ali pa naročila od navadnnega vaškega mizarja ;)

Nihljaj pravi ...

Fauš, fauš za opremljanje novega doma :)))

Lepe reči.

Julie pravi ...

Mademoiselle, ko začneš obkroževat različne trgovine vidiš, da tudi ZaraHome ni ravno pregrešno draga. Seveda je različno tudi od okusa...Jaz si nisem kupila tekača za v kopalnico, ker je bil 15€ (ker kao pri nas dobiš cenejšega), potem pa sem jih vidla v Merkurju za 30! In potem gledam krožnike v Ikei, ki so samo 1€ cenejši od ZH. Tako da...vse je stvar okusa in ne ravno denarja ;)

Nihljaj(ka), ne bit fauš...vsak ima svoj čas. Potem bom pa jaz tebi fauš, ker bo moje že vse staro ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...