nedelja, 19. junij 2011

Odštevam...

Dragi moji, priprave so v polnem teku. Odštevam dneve in ure do mojega sanjskega dne naslednji teden. Prejšnji teden se mi je že kar malo mešalo, te dni sem pa precej kul in se že res veselim. Splanirala sem (sva) super dan, sedaj pričakujem samo še dobro voljo vseh ljubih in dan bo čudovit. Še vedno me čaka nekaj dela z delanjem pom-pomčkov...o ja, veliko jih bo, veliko. :) Dekliščina je mimo. Čeprav me je dajala majhna živčnost (le kaj sramotnega bom delala), je bilo fenomenalno! Moje punce so čudovite...in moram priznati, da vsa tista smešna pozornost tisti dan, celo malce godi. :)
Že zdaj se noro veselim fotk, ki bodo tisti dan nastale. Prvič bom na (skoraj) vseh slikah samo jaz in tak album bo verjetno zanimivo gledat. Moj uradni fotograf bo Miloš Horvat in vejetno vas malce firbca kakšne bodo fotke, ha? :) Mene zeeelooo.
Tu pa tam se ubadam z vprašanjem, 'kaj bom pa potem počela, ko bo konec priprav?', 'ali bo potem življenje kaj drugačno?', 'bom se počutila drugače, ko bom za vedno oddana?'... Luštno je pozno v noč razpredat o teh stvareh, pri srcu je nekako res toplo. Oba se neizmerno veseliva in noriva od vzhičenja. Sreča sije daleč naokrog.
Ne vem, če bo kaj časa za objavljanje do takrat, zato držite pesti, da bo lepo vreme in da se vam čimprej javim s kakšno reportažo. :)



7 komentarjev:

K pravi ...

http://www.pepermint.si/2011/06/za-mehurckasto-julijo.html

jaz sem kar tole spisala. :) želim ti čim mirnejši teden, da bi vse potekalo po planih, da bi ti uspelo narediti vse pompončke, skratka, da bo vse popolno na dan d. obema pa želim čudovito življenje poročenega para!

(ker sem pa firbec pa upam na kakšno fotko tudi na mehurčkih:)

Teta Bina pravi ...

vav...prov predstavljam si tvojo poroko. vse ti bo uspelo. a za makeup bo skrbela sestrica? zihr bo topsi porokca. srečno še od tete Bine

Nika pravi ...

srečno, nepozabno in pravljično...takšna naj bo tudi poroka, all the best

Kristina pravi ...

Prepričana sem, da bo nepozabno lepo. Vse lepo vama želim!

Julie pravi ...

Katja, še tukaj se ti enkrat zahvalim za izjemno pozornost in lepe čestitke in želje!
Teta Bina, hvala za lepe želje in seveda bo sestrica moj glavni makeup urejevalec :)
Nika in Kristina, tudi vama najlepša hvala za res lepe želje!

matilda pravi ...

Ha, Katja te je predstavila in zdaj komaj čakam na Utrinke!!!!

Spela pravi ...

Ga. Julija...dej povej, dej povej :) Kako je bilooo??
Me smo firbčne ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...