sreda, 14. september 2011

Camera bags - drugič

Ok, o lepih torbicah za fotoaparate sem resda pred kratkim pisala, vendar sem se zdaj lotila temeljite raziskave le-teh in naletela na še več čudovitih torbičk! Adrenalin mi kar skače po telesu, ko gledam vse te lepotičke in si pravim, da je še upanje na tem svetu (s tem mislim to, da bom enkrat imela (vsaj) eno od teh). (:


Ketti handbags ima barvite torbe, ki bodo zagotovo všeč bolj tistim igrivim in travniškim puncam :).


ONA bags ponuja lepe, old school, vintage, usnjene torbe, ki izgledajo, kot da z njimi ravnokar hitimo v šolo ali nosimo kup knjig v knjižnico. Totalno kjut.



Theit foto torbe so prava poslastica za tiste modne dame, ki morajo začutiti tudi kanček elegance. Za mestni potep po prestolnicah je ta torba number one must have!


Cheeky Lime torbe so še ene predstavnice barvitih cukrčkov. Simple, klasične, a vseeno zelo sproščeno kjut.


Torbe Dre Hartmann so še ene izmed klasičnih dam, s katerimi ne morete fulat mimo, če se od pomladi do jeseni potikate po vseh mogočih krajih, z vsemi mogočimi outfiti.


Jo Totes torbe pa že na fotografijah povedo vse... Moram sploh kaj dodati? Preprosto za pojest so! Prav tako jih imajo v vseh mogočih barvah.

Jaz bi imela vse.
In katero bi izbrale ve? :)








5 komentarjev:

Nika pravi ...

Jaz sem se po sedmih letih (se mi zdi, da obstaja celo nek rek, da čez sedem let vse pride prav) nošenja torbe na rami in v roki torbe za fotoaparat zopet zatekla k Eastpack ruzaku :) prav hecna sem, kot šolarka, hehe.

Čeprav me pa zelo zelo mika ONA satchel, čudovito! Lep izbor si naredila, sploh nisem vedela, da obstaja toliko bolj ženskih torb za fotoaparate.

Mojca pravi ...

Ooo...kjut! Moja bi bila tista ta prva, za travniške punce:)

Julie pravi ...

Nika, tudi jaz nisem vedela, sem izvedela danes ;) Sicer sem o nahrbtniku tudi jaz že razmišljala, ampak se mi zdi natikanje na ramena in iz ramen non stop (ker pač vedno nekaj rabim iz torbe in nekaj dajem noter), da mi po moje ne bi ustrezal. Morda si za prvo plačo kupim katero od teh!

Mojca, za tebe nbi skoraj stavila, da so ti všeč ''travniške'' ;)

Ruth* pravi ...

To ni bilo lepo od tebe! Po več kot petih letih iskanja sem končno našlo torbo, ki mi je všeč. Potem pa na tvojem blogu najdem še nekaj veliko lepšega! In sedaj sem ponovno tam, kjer sem bila - na samem začetku, neodločna! ;)

Julie pravi ...

Ruth*, mislim, da boš največ koristi imela, če boš kupila še eno :P Lepšo boš imela za dušo, ta manj lepšo pa za tja, kjer ti bo lepše škoda ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...