sreda, 7. marec 2012

Kuharija: Solata za večerjo



Tako rada se zdravo prehranjujem in rada imam solato, a se mi redko da hecat s takimi heci kot je ''lepa'' solata. Lepa pomeni, da lepo izgleda. Zelo rada kuham in pečem, ampak se dostikrat ne potrudim, da bi jed tudi lepo izgledala ali pa je vsaj ne pofotkam pravočasno, ker me gosti že čakajo za mizo. Danes pa sem si vzela čas in se malo igrala z dekoriranjem...pa še mož me je malo pofotkal med delom :).



Prvič sem se lotila ''izdelovanja'' tistih kruhovih kock, ki so v restavraciji vedno tako dobre...pa sem jih poskusila narediti tudi sama. Odlično so ratale! Malce star kruh sem namazala z olivnim oljem, ga malo začinila, narezala na kocke in popekla v ponvi. Lepo so hrustljali.
Solata pa je bila sestavljena iz zelene solate, češnjevega paradižnika, tune iz konzerve, bučnega olja in črnega balzamičnega kisa, na vrhu sem dala še sveže nariban parmezan in semena, ki so mi bila pri roki (laneno in sončično seme).



4 komentarji:

HRANDICA pravi ...

Mmmm, ne bi imela nič proti takšni večerji :).

Vladuška pravi ...

Njami, njami. Odlično zgleda.

Alja Skrt pravi ...

oooo, njaminjami!

Gourmet forever pravi ...

MMMmmmmm, bravo!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...