ponedeljek, 2. april 2012

That's what you can call COLORS


Včeraj sem govorila o črno-belem svetu, danes so me prevzele barve. Že dopoldan sem odkrila popolno spletno stran in cel dan sem razmišljala o tem, kako bom zvečer brskala po njej. Če slučajno prenavljate stanovanje, na novo belite stene, iščete barvno kombinacijo za nov spomladanski videz ali imate le radi barve, potem si morate nujno ogledati Design Seeds. Že ob fotkah se ti cedijo sline, potem pa pogledaš še vse te luštne barvne kombinacije, ki se skrivajo na eni sami fotki. Božansko!









Nekako so me najbolj prevzeli viola toni in soft kombinacije, kot so tele v klobčiču zgoraj.
Avtorica Jessica izdaja tudi knjige o barvnih kombinacijah in piše blog. Mislim, da se boste čisto strinjali, da njena stran lahko ob vsakem trenutku polepša dan.

2 komentarja:

Vladuška pravi ...

Tole je vsekakor odlična zadeva in zelo pomaga tudi pri čestitkanju, saj si bolj drzneš izbrati barve, ko vidiš kako lepo pašejo skupaj. Je pa meni pri teh zadevah zelo zanimiva še ena stvar. Če bi pogledala samo fotografijo, se sploh ne bi zavzela koliko barv je na njej, ta barvna paleta pa me opozori na to, da lahko veliko globje gledaš fotografijo.

Julie pravi ...

Kajne, da je luštno? Čisto sem navdušena! In ja, ravno te kombinacije, ki jih prej sploh ne opaziš, so tako privlačne!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...