sobota, 14. april 2012

Wall of frames

Za ta vikend (ali naslednji) imam v planu narediti ''wall of frames'' ali po slovensko ''steno z okvirji''. Eno majhno že imam v dnevni sobi, sedaj je na vrsti še pisarna/delavnica. Poročam, kako mi bo uspelo! Pa vi, imate kakšno takšno steno doma?





Photos via Pinterest

6 komentarjev:

HRANDICA pravi ...

Ja, zna bit kar zanimivo, kašen stil postavljanja okvirjev boš izbrala za svojega.

Vladuška pravi ...

Res ne vem kaj je z menoj, ampak na svetu najraje delam čestitke, pa jih nikoli ne pišem. Kot drugo, zelo rada fotografiram, pa nimam razobešenih fotografij, vsaj svojih ne :))) Sem zato čudna? Včasih se res vprašam in ravno neki dan sem razmišljala, da bi bil čas, da ustvarim takšno steno in mislim, da se bom res kmalu tega lotila. Me zanima kako si si jo ti uredila.

Unknown pravi ...

Jaz obožujem "picture walls", na pinterestu imam kar eno mapco namenjeno tej temi. Doma imamo v dnevni sobi en tak osnutek, samo zelo počasi se razvija. Sicer pa mislim tudi jaz v kratkem v Ikeo po okvirčke, ker si bom tako steno omislila na stopnišču. Zdaj smo že dve leti vseljeni pa je še vedno prazna :(. Lušne slikce. Boš pokazala ko bo narejeno?

Cinnamon and Thyme pravi ...

Midva že več kot pol leta delava na projektu "picture wall" pa nama še ni zneslo. Se bo treba v roke vzet :).

Kristina pravi ...

Jaz imam kar nekaj stvari, ki bi jih rada dala na steno in se zaenkrat ubadam z vprašanjem kakšne okvirje. Črne ali bele? Hvala za ideje.

Julie pravi ...

Hihi, vidim, da imamo vsi neke projekte v načrtu, pa ni kaj na tem, da bi jih kdo uresničil. Seveda, tudi meni še ni ratalo, ker spet nisem nabavila dovolj okvirjev in kombinacija fotk ni čisto prava...ko uredim, pokažem!
Studio 13, tvoje fotke na pinterestu so me zelo navdušile!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...