sobota, 5. maj 2012

Rumena + vijolična



Vedno bolj so mi všeč kontrastne oz nasprotne si barvne kombinacije. Ste se kdaj vprašali, če v naravi obstaja kombinacije vijolične in rumene? No, jaz sem se in potem ugotovila, da to kombinacijo najdemo pri mačehah in žafrančkih. Recimo. Pa še kje verjetno. Potem sem malo raziskovala in ugotovila, da ti dve barvici odlično pašeta skupaj. Malo otkačen outfit, ampak tako kul! Pa tudi domovanje v teh barvah se mi ne zdi slaba izbira (ampak ne ravno za moj (beli) domek :). Kako pa se vam zdi?  

(foto: Pinterest)

12 komentarjev:

Plutka. pravi ...

Krasna kombinacija. I like. ;)

Urška Sem pravi ...

Hihihi, prav nasmejala si me :-) Nazadnje sem se igrala prav s tema dvema barvama...
klik

iva pravi ...

Meni se je zdela ta barvna kombinacija v naravi vedno čudovita - morda zato, ker je ne srečaš pogosto. Ni lepšega kot temno violično-modro nevihtno nebo, skozi katerega uide kakšen žarek popoldanskega sonca in osvetli rumeno-zlato pšenično polje.

Vladuška pravi ...

Sama nisem za tako intenzivne barve in ta kombinacija je še posebej živa. Super mi je pogledati takole na fotkah, ampak zase vem, da se ne bi oblekla v to kombinacijo in tudi v domek bi jo zelo zelo težko dala.

Julie pravi ...

Ja, kombinacija je hkrati čudovita, hkrati v oči bodeča in prijetna :) Za domovanje sicer res malo divja, ampak če bi kak dan v kakem hotelčku preživela v taki sobici, bi mi bilo prav kul :)
Oka, hehe, res zanimivo naključje...ampak očitno je nekako 'in' ta kombinacija-luštno si ustvarila :)

KaNi pravi ...

Pozdravljena, Julija!

Pred kratkim sem odkrila tvoj blog in zdaj z veseljem tu in tam pobrskam po njem. V navdih so mi namreč ustvarjalne fotke in ideje, ki jih najdem pri tebi. In ker z nami včasih deliš tudi kakšno fajn fotko iz svojega stanovanja, sem prav radovedna, kako izgleda v celoti, tako da se priporočam za kak "foto šuting" sobic, kotičkov, detajlov tvojega / vajinega domovanja, če ti bo. Za navdih in ideje. :)

Hvala!
S pomladnimi pozdravčki,
Niki

Evie pravi ...

Strupeno, ampak čudovito za pomladno poletne sončne sprehode!

Kristina pravi ...

Fantastična kombinacija in zelo lep kolažek! Morda v tej kombinaciji ne bi opremila stanovanja, vrt v obliki trajnic, pa prav gotovo. V bistvu sem že sadila temno lila tulipane v kombinaciji s trajnico Doronicum Little Leo.

Anita pravi ...

O kul. :)

Všečna kombinacija, sploh na fotki s kavčem in blazinami.
Ne vem zakaj je pri nas tako težko dobiti blago ali izdelke v takem vzorcu?

HRANDICA pravi ...

Čudovita rumeno vijolična kombinacija me je prijela, da bi si kar dnevni prostor prebarvala :)).

Julie pravi ...

Hvala Niki, dobrodošla! :) Sem vesela, da ti je všeč... se bom trudila še v bodoče!
Kristina, res je, da rožice v tej kombinaciji izgledajo najlepše... ;)
Anita, ne vem...verjetno je pri nas premalo trendnih trgovin in tudi premali trg. Ne vem, kolikšen odstotek bi kupoval tako odštekane kose ;)

Kristina pravi ...

Anita, zelo veliko kvalitetnega blaga dobiš v Studiu Domicil http://www.studio-domicil.si/ , ki uvaža tapetniško blago iz Španije.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...