sreda, 1. januar 2014

December baj-baj, helou dva-štirinajst

Pa se je kolo ponovno zavrtelo. Prazniki so mimo, novo leto je tu. Letos je december minil v nekoliko drugačnem vzdušju, a še vedno prazničen in v pričakovanju lepega, novega, boljšega.


V kuhinji sem bila nekoliko drugače ustvarjalna kot ponavadi. Nisem pekla klasičnih keksov kot vedno, ampak sem posegla po medenjakih, domačih pralinah in kolaču z začimbami. Medenjaki so bili ena-a, še vedno jih je nekaj na zalogi in moram reči, da so z vsakim dnem samo še boljši. Čudovit in enostaven recept sem našla pri Ani. Drugo leto bodo zagotovo spet na vrsti. 


Pralin ne bom več nikoli delala, ker očitno ne razumem, kaj pomeni mehko maslo, hkrati pa sem bila pri ustvarjanju kroglic čokoladna do komolcev...na koncu pa kroglice sploh niso bile podobne kroglicam. Dobre so baje bile, ampak ne hvala, never-ever. 


Letos tudi po dolgem času nisem ustvarjala darilc za svoje domače, kot vsako leto (klik klik klik klik). Uspelo mi je narediti le ogrlico za mojo sestro, ki je popolnoma izven mojega ustvarjalnega stila. Baje se to zdaj nosi. :) 

foto
In potem je prišel konec leta. Včasih si želiš, da je nečesa konec, da se lahko začne kaj novega in boljšega. To leto bo takšno, kajne? Boljše, pozitivnejše, ustvarjalnejše, bolj zdravo. Novoletnih zaobljub nimam, a vsaj toliko si lahko želim. In tudi vam. Naj vam leto prinese toliko, da boste srečni. Kakšno urco prostega časa več, kakšen izlet več, kakšen nasmeh več, kakšen dinar več in kakšno zabavo več. Imejte se radi, ostalo pa že bo. 
 
Hvala, da me spremljate, upam, da se bomo družili tudi v prihodnje!
*

3 komentarji:

Roxanna pravi ...

Seveda. To bo super leto. :) Srečno.

DB pravi ...

;) za praline. Sam vztrajen je treba bit, pa naslednjič pride rezultat.

Pa srečno!

Julie pravi ...

Roxanna, hvala! Upam, da se je tudi tebi že odlično začelo.
DB, misliš, da res?? Meni, ko nekaj ne uspe, obupam in se morda čez veliiiko časa spet lotim takšne sladice ali pa nikoli več ne. :/

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...