ponedeljek, 12. december 2011

Mehurčki prijateljujejo

Pa kam beži ta december? Še dobro nisem vdihnila, pa smo že na polovici! Grrr.... Mojega kariernega in zdravstvenega področja trenutno ne maram (ker mi oba delata nepotrebne preglavice), sem pa zato toliko bolj vesela, da se lahko zgubim in najdem v svojem hobiju, v svojih mehurčkih. Precej na hitro sta me k čudovitem velikem božičnem giveawayu povabila Nalina in Čarobni svet in napisala čudovit članek o mehurčkih, kjer sem podelila paketek z Julie's Bubbles izdelki. Mislim, da je kar nekaj mojih bralcev bloga sodelovalo, tako da sem se malo pomirila, da je kljub hitremu odvijanju dogodkov, novica vseeno prišla do vas. Komaj čakam, da paketek podelim srečni dobitnici!

Nekaj tednov nazaj nas je nekaj punc naredilo lušten ustvarjalen dan in smo se malce igrale z ličenjem, nakitom, fotkanjem, preoblačenjem, piškotki in čaji. Nastali sta vintage kolekciji nakita Julie's Bubbles in nakita mojchine kroglice, katerima sta ''piko na i'' dali ličilna mojstrica Ines in fotografinja Anita. Imele smo se fino in fajn ter se odločile, da spomladi ponovimo vajo še od zunaj na sončku, med cvetočim drevjem in mlado travico. :)






Foto: Anita Sagadin (www.medianita.si)
Ličenje in styling:
Ličenje Ines Krnjak
Nakit: Julie's Bubbles & mojchine kroglice

4 komentarji:

Unknown pravi ...

Super luštno, žensko druženje kot se šika :). Nakitkanje, piškotkanje, ličenje in poziranje, vse na kupu! Že sto let nisem ... bom pa, zdaj ko si dala idejo :).

HRANDICA pravi ...

Luštno ste pofotkale zakladeke. Lepo zgledajo.

Julie pravi ...

Hvala, studio 13 in HRANDICA! Takšno druženje res nasiti žensko dušo. :)

Plutka. pravi ...

Noro luškano. Vse pohvale. ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...