ponedeljek, 26. oktober 2009

A fashion dream

just a wish


Uspelo mi je (dokaj hitro) ustvarit svoj prvi kolažek na polyvore.com. Ful se mi lušta ustvarjat in ker nimam novih fotk, ne česarkoli drugega pametnega materiala okoli sebe, si pasem očke na drugih blogih ali podobnih straneh s kreativno vsebino (flickr je seveda (že obsesivno) vsakodnevno vključen, zdaj vidim, da me zasvaja še polyvore...hmmm...).
Zadnje dni pa sem ugotovila tudi to, da se definitvno premalokrat zrihtam. Pa ne tisto vsakodnevno (kar po moje se), ampak tisto RES zrihtam. Da si dam gor petke (Štajerci bi rekli ''šuhe s peto''), oblekco/kiklico, lepe štumfke ipd. In zato se mi je porodila želja, da vsaj navidezno naredim svoj spimpan look, katerega bi si takoj nataknila gor, če bi vse to imela v omari (no, vsaj Valentinov Rock'n' dreams se bohoti na mojem vratu). Nisem gledala ne cen, ne znamk, le všečnost in to, da bi jaz dobro zgledala v tem...vsaj mislim, da sem zadela svoj stil. Sanjati ni nikoli greh, kajne? Tudi to so velike sanje, da bi ta set senčil Sephora dejansko pristal v moji kozmetični lila škatli!

ps: priznam...danes me res vleče v neko ekstra girly stran...


5 komentarjev:

Anita Puksic pravi ...

Šuhi s peto, ja, tak pravimo (:

Mir in ljubezen!

Nihljaj pravi ...

Hehe, ful lep kolaž, barve in ozadje, čeprav mi izbrana oblačila niso tako všeč. Zanimivo tole zaznavanje, a? :) Pogledam in rečem 'uuu, iiii', pogledam po kosih oblačil in ugotovim, da sicer ne, ampak kot celota pa ja ... :)

Bluzim.

Tole o rihtanju - se nekako najdem. Bo treba kam it :)

Mademoiselle pravi ...

Nora kombinacija, Julie! Meni je všeč in to zelo. Ja, premalo se zrihtam tudi jaz. Nekako sem raje bolj casual, ampak tudi sama ugotavljam, da ne bi bilo čisto nič narobe, že za dušo, da se "spedinam" in grem novim izzivom nasproti :)) Sephora te čaka na Poljskem in tudi MAC in še kakšna trgovinica se najde, kjer si ne boš rabila samo past oči in tvoja lila škatlica s kozmetiko bo kar hitro polna ;)))

Šuhi s peto? Nazadnje so me noge svinjsko bolele, tako da še ne mislim jih hitro obut. Ostajam pri martinskih z "flat" peto :PPP

storyteller pravi ...

Ufff... kdaj sem se nazadnje zrihtala?! Ob kakšnem pomembnejšem sestanku v službi. Ampak to šteje samo na pol, ker obleke, ki jih štejem med "za zrihtat", ne spadajo v delovno okolje. Sploh ne vem zakaj si kupujem (no, čeprav si že dolgooo nisem) obleke "za vn", ko pa nikamor ne grem. Od lani imam v omari LBB posuto z bleščicami, ki sem jo enostavno morala imeti in od takrat ni zagledala dnevene (oz. nočne) svetlobe. Grrr...

Mi je všeč barvna kombinacija :)

Julie pravi ...

@N.: Ja, sej tud sama resno razmišljam ali bi si res kdaj kupila kratek (!) pelz-mantel, ampak tu mi je pač pasal zraven ;)

@Mademoiselle: Yes, torej lahko začnem šparat za Sephoro in Mac-a!

Hja punce, se bo treba začet rihtat...ne vem kaj je to z nami. Same neke želje, pa cotke in čeveljci v omari stojijo, me pa nič... Jaz sem danes že šla po mini šopingu nabirat nekaj basic-ov za kul look in upam, da mi že za vikend uspe se zrihtat vsaj malo :)

@Storyteler: Naj ti čimprej uspe uporabit majico z bleščicami! Verjamem, da je božanska...srečno! ;) Drugače pa poznamo sindrom ''za vn'' stvari-jih je cela omara...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...