petek, 4. november 2011

Posebna akcija za poseben koledar

Prav gotovo ste te dni že zasledili eno super truper nagradno igro oziroma projekt, ki ga pripravlja portal Dom in stil. Če še niste, potem vam moram nujno to super stvarco predstaviti sama!


Gre za koledar za leto 2012, pri katerem je 12 umetnikov darovalo svoje ilustracije za vsak mesec posebej in tako ustvarilo koledar. Verjetno se sprašuješ, kaj je v tem tako posebnega? Po trgovinah najdemo na kupe koledarjev, delijo jih različna društva, kaj naj bi ta koledar odlikovalo od drugih?

Prvič, koledar ima visoko kvalitetno umetniško vrednost, saj ilustracije prihajajo izpod rok izjemnih umetnikov (Barbara Jelenkovich, Petra Kern, Polona Lovšin, Vesna Klančar, Suzana Šlebir, Sanja Janša, David Ličen, Tjaša Sosič, Mojca Fo, ...). Mnoge verjetno že poznate, če pa jih ne, pa jih še boste!





Drugič, hkrati gre za dobrodelen projekt, saj lahko preko strani Dom in stil in mojpes.net licitirate za omenjen koledar in denar tako darujete Zavetišču Horjul ali ZPM Moste Polje. Izjemno dobro za vašo duševno zdravje v prazničnih dneh, ko je čudovito z lepo gesto nekomu polepšati družinske praznike!
Tretjič, koledar se lahko po izteku leta ponovno uporabi v obliki slik, ki bodo krasile vaše spalnice, predsobe, otroške sobe, delavnice, učilnice, igralnice, previjalnice, ...



In še zadnja posebnost - koledarja se ne da nikjer kupiti!!

Dobite ga lahko le preko spleta, na naslednje načine:
- na portalu mojpes.net od 2.-8.11. (licitacija za zavetišče Horjul)
- na blogu Dom in stil od 7.11-30.11. (licitacija za ZPM Moste Polje)
- na različnih blogih
(redno spremljajte tudi FB stran Dom in stil,
kjer boste vsak dan izvedeli na katerem naslovu se lahko potegujete za koledar)

Majcena skrivnost, ki je ne morem zadržati zase, je ta, da boste koledar lahko dobili tudi na mojem blogu! Kdaj točno pa naj zares ostane skrivnost! Pridno me berite do konca novembra in čakajte na super trenutek za super nagrado... (če je ne ulovite že kje prej) ;)
Zdaj pa povejte, če ni to ena čisto posebno, noro huda stvar?!

2 komentarja:

Mojca pravi ...

uau...super:) mogoče imam pa rsrečo pri tebi:)

Evie pravi ...

Trikratno simpatičen koledar ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...